×
Имате 0 продукт/и

Семена
Торове
Препарати за растителна защита
Луковици
Торф
За Виното
Други

Сортови семена - Дар

            Добре дошли в онлайн магазинът на Сортови семена – Дар ООД!  www.sortovisemena.bg   

              

   

          Ние сме водеща компания в производството, търговията и дистрибуцията на сортови семена. Извършваме директен внос на  семена за зеленчуци -професионални хибриди на  домати,краставици, пипер и сортове за хоби градинаря, семена за цветя, тревни смеси, торове и торфени субстрати, пролетни  и есенни луковици, препарати за растителна защита.

Фирмата ни е ексклузивен представител за България на Sgaravati sementi Italia. Изключителен вносител на японските професионални семена за зеленчуци на  Tokita sementi. Единствен представител  за България на полската компания за кристални и разтворими торове на най-ниски цени, био продукти за градината и торфени субстрати на Planta Poland. Изключителен вносител на латвийски торф и субстрати на Sulinikiai Lithuania, както и на холандски луковици за цветя, коренища, плодни и декоративни растения на Lommerse and Schrama Holland.

Основен приоритет в дейността ни е заготовка , разфасовка, търговия и дистрибуция на  семена и посадъчен материал на едро и дребно. Компанията е регистрирала своя собствена хоби линия Сортови семена – Дар, която се отличава с цветни и атрактивни опаковки, с високо качество на вложените продукти.

Набираме търговци и дистрибутори на едро за цялата страна. Предлагаме допълнителни големи отстъпки по запитване.

Свържете се с нас!
 
За контакти и заявки:
гр. Варна, ул.Ивайло 2,
Агроцентър „ Агроном“
тел:0988 931 011
тел:052 747 141
 

<< Към мобилната версия >>