Имате 0 продукт/и

семена за зеленчуци
виж тук

Харесайте ни

Контакти

АГРАРА ООД
гр.Варна 9000, България
ул."Ивайло" 2,
Агроцентър "Агроном"
тел/факс:+359 52/ 747 141
тел. : 0988 931 011 ; 0890 18 19 18
office@sortovisemena.bg

АГРАРА ООД/ AGRARA LTD.
9000 Варна, България / 9000 Varna, Bulgaria
Ул.Ивайло 2/ 2 str. Ivajlo
ДДС Но/VAT: BG201361596Аграра ООД


Аграра ООД е водеща компания в търговията със семена, препарати за растителна защита, торф, луковици, тревни смеси, торове,саксии и други.
Фирмата е вносител на зеленчукови семена, семена за цветя, тревни смеси, торове,торф и торфени субстрати, луковици за пролетно и есенно засаждане.
Основен приоритет в дейността на фирмата е заготовка, разфасовка и търговия със семена и посадъчен материал на едро и дребно,внос на торф и торфени субатрати,торове и препарати. Компанията ни е регистрирала своя собствена хоби линия - "Сортови семена - Дар", която се отличава с цветни и атрактивни опаковки и с  високо качество на вложените семена.  На територията на България Аграра ООД използва и набира специализирани търговци на дребно и едро, които могат да покрият цялостно или отчасти по райони цялата националната мрежа.
Аграра ООД е единствен представител за България на: семена за зеленчуци и тревни смеси на Сгаравати сементи Италия, продукти за градината на Планта Полша, латвийски торф и професионални торфени субстрати на Сулинка Латвия и пролетни и есенни луковици и коренища за цветя на Ломерс и Шрама Холандия - закоито компанията набира дистрибутори за цялата страна. Предлагаме големи отстъпки за търговци на едро!

Аграра ООД разполага с верига агроаптеки, разположени в градовете Варна и Шумен. В тях фирмата предлага богата гама от семена - в професионални и хоби опаковки, торове и препарати за растителна защита, луковици и декоративни храсти - внос, рози, разсади за цветя, торф и торфено - почвени субтрати-собствен внос, форми за разсад, контейнери и саксии, всичко за виното и ракията, специализирана литература, отрови за мишки и сонарни устройства срещу къртици и слепи кучета, пръскачки и консумативи,  както и богат избор  на градинска техника и много други артикули в помощ на добрият градинар.
В агроаптеките на Аграра ООД можете да получите безплатна консултация от агроном специалист Растителна защита.
Аграра ООД е дистрибутор на препарати на българският завод "Агрия" АД. При нас можете да закупите продуктите на "Агрия" АД на преференциални цени.
Аграра ООД е единствен представител на фирмата Planta за България. Набираме специализирани търговци и дистрибутори на дребно и едро. Фирмата предлага оферта с големи отстъпки на изключително ниски цени!

Уважаеми клиенти, цените на продуктите в сайта се отнасят само при онлайн заявка!!!
 
АГРАРА ООД - ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БРАНША !!!

Меню
Начало
За нас
Актуално и полезно
Поръчки и доставка
За търговци
Контакти
Категории
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Продукти на седмицата
2018, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни