Имате 0 продукти
АГРАРА ООД
СОРТОВИ СЕМЕНА- ДАР ООД
ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БРАНША!!!
Харесайте ни

Контакти

АГРАРА ООД
гр.Варна 9000, България
ул."Ивайло" 2,
Агроцентър "Агроном"
тел/факс:+359 52/ 747 141
тел. : 0988 931 011
office@sortovisemena.bg


Аграра ООД


Аграра ООД е водеща компания в търговията със семена, препарати,торф, луковици, тревни смеси, торове,скасии и други.
Фирмата е вносител на зеленчукови семена, семена за цветя, тревни смеси, торове,торф и торфени субстрати, луковици за пролетно и есенно засаждане.
Основен приоритет в дейността на фирмата е заготовка, разфасовка и търговия със семена и посадъчен материал на едро и дребно,внос на торф и торфени субатрати,торове и препарати. Компанията ни е регистрирала своя собствена хоби линия - "Сортови семена - Дар", която се отличава с цветни и атрактивни опаковки и с  високо качество на вложените семена.  На територията на България Аграра ООД използва и набира специализирани търговци на дребно и едро, които могат да покрият цялостно или отчасти по райони цялата националната мрежа.
АГРАРА ООД Е ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА СЕМЕНАТА ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ И ТРЕВНИ СМЕСИ НА SGARAVATTI SEMENTI ITALIA,КАКТО  НА ТОРОВЕ И ПРОДУКТИ ЗА ГРАДИНАТА НА PLANTA POLAND, И НА ЛАТВИЙСКА ТОРФ И ТОРФЕНИ СУСБТРАТИ НА SULINKIAI LITHUANIA, И НА ХОЛАНДСКА ФИРМА ЗА ПРОИЗВОДТСВО НА ЛУКОВИЦИ ЗА ЦВЕТЯ-  за които компанията ни набира дистрибутори за цяла България. ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО!!!
Аграра ООД разполага с верига агроаптеки, разположени в градовете Варна и Шумен. В тях фирмата предлага богата гама от семена - в професионални и хоби опаковки, торове и препарати за растителна защита, луковици и декоративни храсти - внос, рози, разсади за цветя, торф и торфено - почвени субтрати-собствен внос, форми за разсад, контейнери и саксии, всичко за виното и ракията, специализирана литература, отрови за мишки и сонарни устройства срещу къртици и слепи кучета, пръскачки и консумативи,  както и богат избор  на градинска техника и много други артикули в помощ на добрият градинар.
В агроаптеките на Аграра ООД можете да получите безплатна консултация от агроном специалист Растителна защита.
Аграра ООД е дистрибутор на препарати на българският завод "Агрия" АД. При нас можете да закупите продуктите на "Агрия" АД на преференциални цени.
Аграра ООД е единствен представител на фирмата Planta за България. Набираме специализирани търговци и дистрибутори на дребно и едро. Фирмата предлага оферта с големи отстъпки на изключително ниски цени!

Уважаеми клиенти, цените на продуктите в сайта се отнасят само при онлайн заявка!!!
Уважаеми клиенти, "Аграра" ООД НЕ носи отговорност за начина на доставяне на пратките от куриерските фирми!!!
 
 
АГРАРА ООД - ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БРАНША !!!

Меню
Начало
За нас
Актуално и полезно
Поръчки и доставка
За търговци
Контакти
Категории
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Продукти на седмицата
2017, Всички права запазени.