Имате 0 продукт/и


семена за зеленчуци
виж тук

Харесайте ни

Контакти

АГРАРА ООД
гр.Варна 9000, България
ул."Ивайло" 2,
Агроцентър "Агроном"
тел/факс:+359 52/ 747 141
тел. : 0988 931 011 ; 0890 18 19 18
office@sortovisemena.bg

АГРАРА ООД/ AGRARA LTD.
9000 Варна, България / 9000 Varna, Bulgaria
Ул.Ивайло 2/ 2 str. Ivajlo
ДДС Но/VAT: BG201361596Есенни мероприятия в градината


Есента е сезонът, в който природата се отплаща с пищни дарове, прибира се реколтата, стопаните се подготвят за следващата година... Мероприятията в двора и в градината не спират.

 Наред с беритбата на последните плодове, се прибират окапалите листа, предстои дърветата да се подготвят за зимния период. Прави се прочистване на изсъхналите и счупените клони, местата на отрезите се намазват с овощарска замазка.

Фирма "Аграра" предлага на вашето внимание овощарска замазка от съвсем нов клас: Arbokol Copper. В състава на тази овощарска замазка има добавена мед /Cu/, което я прави уникална по рода си. Присъствието на този елемент обеззаразява мястото на отреза, подобрява  устойчивостта на растенията на болести и атаката на вредители.

Друго мероприятие, което също е от голямо значение за запазване на здравето на дърветата през зимните месеци, е варосването на стволовете им. Предлагаме на вниманието ви вар на полската фирма Planta. Използването й предпазва плодните и декоративните дървета и храсти от измръзване, създава бариера срещу нападение на вредители и болести, придава и естетичен ефект.

Ако някой от вас не харесва използването на вар, можете да използвате нашето специално ентомологично лепило TEMO-O- Cid. То позволява улавянето на мухи и други насекоми, без да се използват конвенционални инсектициди. Лепилото притежава много голяма прилепваща сила, не изсъхва и не се влияе от атмосферните условия.

Важно в този сезон е оформянето на чашките под дърветата . Заедно с това се прилага и есенното наторяване на трайните насаждения. Комбинацията от Фосфор и Калий добринасят за доброто презимуване на овошките, предпазва ги от влиянието на ниските зимни температури, повишава устойчивостта им към болести и неприятели. Системното прилагане на комбинирания тор на есенно похранване на фирма Planta дава добър старт на растенията през пролетта.Меню
Начало
За нас
Актуално и полезно
Поръчки и доставка
За търговци
Контакти
Категории
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Продукти на седмицата
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни