Имате 0 продукт/и


семена за зеленчуци
виж тук

Харесайте ни

Контакти

АГРАРА ООД
гр.Варна 9000, България
ул."Ивайло" 2,
Агроцентър "Агроном"
тел/факс:+359 52/ 747 141
тел. : 0988 931 011 ; 0890 18 19 18
office@sortovisemena.bg

АГРАРА ООД/ AGRARA LTD.
9000 Варна, България / 9000 Varna, Bulgaria
Ул.Ивайло 2/ 2 str. Ivajlo
ДДС Но/VAT: BG201361596Подберете качествена и подходяща тревна смес


Прекрасна зелена морава в двора! Това е мечта на много от нас. Колкото и да изглежда лесно обаче, да имаш красив, естествен зелен килим често се оказва трудна задача. 

На първо място много е важно да подберем правилната тревна смес. Какъв вид ще изберем зависи от функцията й (декоративна, за спорт и др.) и от мястото, където ще я засеем (на слънце или на сянка).
 
Друго важно условие е качеството на семената. В тази част може да разчитате на нас. Ние предлагаме пълния асортимент от висококачествени и с гарантиран произход  тревни смеси, райграс, дихондра, декоративен троскот.
 
Внасяме семена за тревни килими за всякакви терени и  почвени типове, и ще ви помогнем да осъществите мечтаните декоративни градини, които изграждате или планирате да имате.
 
Ако желаете градината ви да изглежда  добре поддържана, изберете продуктите на италианската фирма Сгаравати. Фирмата предлага тревни смеси за различни терени - за слънце, за сянка, за спорт, тип селска ливада. Внимателно подбраните видове житни треви, са устойчиви на натоварване, засушаване и утъпкване. Правилното процентно смесване на видовете гарантира изключителен краен резултат. Семената поникват за около 7-10 дни след засяване. Продължителността на живот на такива тревни килими е много висока.
 
Нашата фирма е вносител и на тревните смеси на полската фирма Планта. Най-интересните видове от тях са регенериращите тревни смеси, универсалните, бавнорастящите-изискващи рядко косене и други. За любителите на дивите треви - имаме специално предложение: тревна смес с полски цветя! 

Ако планирате изграждане на спортни терени и игрища, ви предлагаме тревни смеси за спорт и игра. Висококачествените смена гарантират 100% покривност на терените.
 
Тревните смеси се предлагат в опаковки от 1кг, 5кг, 10 кг и 25 кг.
 
Меню
Начало
За нас
Актуално и полезно
Поръчки и доставка
За търговци
Контакти
Категории
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Продукти на седмицата
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни