Имате 0 продукт/и


семена за зеленчуци
виж тук

Харесайте ни

Контакти

АГРАРА ООД
гр.Варна 9000, България
ул."Ивайло" 2,
Агроцентър "Агроном"
тел/факс:+359 52/ 747 141
тел. : 0988 931 011 ; 0890 18 19 18
office@sortovisemena.bg

АГРАРА ООД/ AGRARA LTD.
9000 Варна, България / 9000 Varna, Bulgaria
Ул.Ивайло 2/ 2 str. Ivajlo
ДДС Но/VAT: BG201361596Витамини и за растенията. Торовете Hydro Fert – за да растат вашите растения здрави


Земеделските производители знаят, че много фактори могат да повлияят на добрата реколта. За да се получат високи добиви и плодовете и зеленчуците да са с прекрасни вкусови качества е нужно да са изпълнени всички условия и да не липсва нито един елемент. Точно както е при музиката - съвкупността от правилно изсвирени ноти, ражда прекрасната мелодия. И най-малката грешка разваля общото звучене. 
Така е и при плодовете и зеленчуците. Всички условия трябва да са благоприятни, за да се насладим на добрия им вкус и вид.
 
Какво се случва обаче, ако не разполагаме с подходящи условия или насажденията страдат от липса на определени минерали или други нужни за растежа микроелементи?

Тогава земеделските производители имат нужда от добавки, с които да компенсират недостига или за да увеличат размера на плодовете, да подобрят вкуса, цвета или аромата им. Нещо като витамини за растенията.
 
Торовете Hydro Fert, които внасяме, ще ви помогнат точно в такива ситуации. 
 
Калциева основа: има важна функция в неутрализирането на органичните киселини. Тя участва в метаболизма на растенията, действайки върху процесите, регулиращи транспирацията и водния баланс. Липсата на калций може да доведе до намаляване на растежа на меристемите и забавяне на развитието на младите листа.

Gran Foliar 20-20-20
: е висококачествен, чист, разтворим продукт. Силната концентрация и перфектният баланс между основните хранителни вещества го правят подходящ за всички видове култури, които изискват приемане на N, P, K, особено в самото начало на растителния живот и узряването на плодовете. 
Този микрокристален продукт е подходящ както за фермери-любители, така и за производители, желаещи да достигнат максимума в производството.
 
Меню
Начало
За нас
Актуално и полезно
Поръчки и доставка
За търговци
Контакти
Категории
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Продукти на седмицата
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни