Имате 0 продукт/и


семена за зеленчуци
виж тук

Харесайте ни

Контакти

АГРАРА ООД
гр.Варна 9000, България
ул."Ивайло" 2,
Агроцентър "Агроном"
тел/факс:+359 52/ 747 141
тел. : 0988 931 011 ; 0890 18 19 18
office@sortovisemena.bg

АГРАРА ООД/ AGRARA LTD.
9000 Варна, България / 9000 Varna, Bulgaria
Ул.Ивайло 2/ 2 str. Ivajlo
ДДС Но/VAT: BG201361596Свежи салатки през цялата година


 
Благодарение на почвено-климатичните условия в нашата страна, можем да отглеждаме целогодишно салати и да се радваме на свежестта и полезните им качества през цялата година, а не само напролет. 

Едно от перспективните направления е късната полска сеитба. Осъществява се чрез предварително разсадо-производство. Семената са дребни и плоски, кафявочерни на цвят. Засяването е през август на открити лехи. За осигуряването на разсад за засаждане на 1 дка са необходими 20 г семена. На 1 кв.м се засяват около 2г семена на дълбочина 0.5-1 см.

В нашите магазини и в сайта ни ви предлагаме голямо разнообразие от целогодишни сортове салати. Ето някои от тях, които може да поръчате:

Трокадеро`SG -  Салатата е средно голяма, кръгла и много крехка. Достига до 300 - 350 г., с наситено зелен цвят.

Салакис F1 (пелети) – Хибриден сорт. Къдрава салата тип Батавия, подходяща за отглеждане както на открито, така и в оранжерии. Листата са със светлозелен цвят. Образува едри, здрави и красиви салатки със средна маса около 500 г. След беритба се запазват плътни и здрави.

Ноазет F1 - с крехка листна маса, леко накъдрена по периферията. Сортът е устойчив на Мозайка (LMV) и Мана по салатата (Bremia lactucae).

Модел - Розетката е светлозелена, къдрава, тежка и плътна, със средна маса 400 – 600 г. Има висока устойчивост на върхово изсъхване, мана и фузариум (Fusarium ixisporum sp l.) и средна устойчивост срещу червена листна въшка (Nasonovia ribisinigri).

Маслена глава AS 106 -   тъмнозелена, със средна маса 350 – 450 г. Има висока устойчивост на върхово изсъхване, мана (раси 1 - 31) и фузариум (Fusarium ixisporum sp l.) и средна устойчивост срещу червена листна въшка (Nasonovia ribisinigri).

Зимна Маслена Глава
- Висококачествен сорт. Салатката е средна, с леко издължена кръгла форма и много крехка. Достига до 200 г със светлозелен цвят.

Джентилина Buona Luna - Формира едра, отворена листна розетка с тегло 400 - 500 г. Листата са светлозелени с крехка консистенция и нежно накъдрени по периферията. 

Бохемия F1 – със светлозелен цвят, салатката е много свежа и с чудесен вкус. Сортът е устойчив на мозайка (LMV) и Мана по салатата (Bremis lactucae). 

Salad Bowl`SG - Висококачествен сорт. Главата е средно голяма с много крехка консистенция. Теглото достига до 200 - 300 г, листата са дребни, накъдрени със зелено - червен цвят.

Red Salad Bowl`SG – Тя е с оригинален червен цвят. Вкусна и свежа. Дава настроение на всяка салата, в която я прибавите. 

Bionda Lenta Montare`SG – Теглото й достига до 200 г, листата са дребни, накъдрени по краищата, много фини със зелен цвят.

Bruna di Germania`SG -  Характеризира се с едри листа, със зелен цвят и изключителен вкус.

Предлагаме и семена за салати за професионалисти с високо качество, отговарящи на всички изисквания и международни стандарти.

Съвет на специалистите на „Аграра“ООД – За да бъдат салатките ви свежи, едри и крехки, да не боледуват и да са устойчиви, ви препоръчваме нашата серия биоторове.
За подготовка на почвата предсеитбено използвайте A-Z Fert 6-12+2Мg.Това е тор с по-високо съдържание на хранителни вещества. Препоръчваме също и Хидро Голд Супер, който е с много високо и балансирано съдържание на аминокиселини, олигопептиди и пептиди.  Комбинираният тор Yara Milla пък е за конвенционална предсеитбена обработка на почвата.


Меню
Начало
За нас
Актуално и полезно
Поръчки и доставка
За търговци
Контакти
Категории
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Продукти на седмицата
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни