АГРАРА ООД - ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БРАНША

Ние сме водеща компания в производството, търговията и дистрибуцията на сортови семена. Извършваме директен внос на семена за зеленчуци - професионални хибриди на домати, краставици, пипер и сортове за хоби-градинаря, семена за цветя, тревни смеси, торове и торфени субстрати, пролетни и есенни луковици, препарати за растителна защита.

Фирма Аграра ООД магазин

Предлаганите от нас семена са сертифицирани и преминали всички проверки на съответните лаборатории. Нашите семена не са ГМО.

Работим и се доверяме само на изпитани и доказани световни марки производители на семена, с които имаме изградени дългогодишни партньорски отношения.

Фирмата ни е ексклузивен представител за България на Sgaravati sementi Italia. Изключителен вносител на японските професионални семена за зеленчуци на Tokita sementi. Единствен представител за България на полската компания за кристални и разтворими торове на най-ниски цени, био продукти за градината и торфени субстрати на Planta Poland. Изключителен вносител на латвийски торф и субстрати на Sulinikiai Lithuania, както и на холандски луковици за цветя, коренища, плодни и декоративни растения на Lommerse and Schrama Holland.

Аграра ООД е дистрибутор на препарати на българският завод "Агрия" АД. При нас можете да закупите продуктите на "Агрия" АД на преференциални цени.

Основен приоритет в дейността ни е заготовка, разфасовка, търговия и дистрибуция на семена и посадъчен материал на едро и дребно. Компанията е регистрирала своя собствена хоби линия Сортови семена – Дар, която се отличава с цветни и атрактивни опаковки и с високо качество на вложените продукти.

Аграра ООД разполага със своя верига агроаптеки. Ще ни намерите в градовете Варна и Шумен. В нашите агромагазини ще откриете всичко, от което се нуждаете, с високо качество и на достъпни цени:

Фирма Аграра ООД магазин
- богата гама от семена - в професионални и хоби опаковки,
- торове и препарати за растителна защита,
- луковици и декоративни храсти - внос,
- рози,
- разсади за цветя,
- торф и торфено-почвени субтрати-собствен внос,
- форми за разсад,
- контейнери и саксии,
- всичко за виното и ракията,
- специализирана литература,
- отрови за мишки,
- сонарни устройства срещу къртици и слепи кучета,
- пръскачки и консумативи,
- богат избор на градинска техника и много други артикули в помощ на добрият градинар.

В нашите агроаптеки ще получите индивидуално отношение. Можете да се консултирате безплатно с агроном специалист Растителна защита. Ще изслушаме проблема ви и ще ви помогнем!

Фирма Аграра ООД магазин