Семена за зеленчуци

При нас ще намерите изключително разнообразие от семена за зеленчуци на изгодни цени. Сортовете, които ви предлагаме, са селектирани от най-добрите производители. Гарантираме ви качествени семена за зеленчуци.

В нашия богат асортимент са включени традиционни и добре познати сортове, както и нови, подобрени видове. Изключителна селекция от семена. Производителите, с които работим, са доказали качеството на своята продукция на световния пазар. Предлагаме ви семена на  холандски, японски, полски, литовски, италиански и още много доказани фирми.

Работим и с най-добрите български фирми, производители на семена. При нас ще намерите традиционни и обичани български сортове зеленчуци, познати още на нашите баби и доказали своите качества. Следим и най-новото в областта на българското семепроизводство и предлагаме новите разработки на българските селекционери.  

Нашите семена са с изключително висока кълняемост. Препоръчваме ви при засяването им да добавите някои от биологичните ни продукти (Био Хийл, Алга микс, Микоризни гъби и други), които ще подпомогнат покълването и ще осигурят по-здрав разсад, издръжлив на болести и неблагоприятни условия.  

Предлагаме ви изключително оригинални сортове зеленчуцилилави и червени моркови, шоколадов, жълт, оранжев и тъмнолилав пипер, жълти, розови, кафеви и почти черни домати, домат във формата на пипер, чушки с форма на камбанка, фасул далматин - бяло и черно съчетани в едно бобено зърно, червен фасул, миксове от азиатски и карибски люти чушки, лилав кейл, аспержи, манголд, ревен, цикория и още много интересни сортове.

Вкусът на нашите зеленчуци е невероятен. Селектираните семена, които предлагаме, ще ви осигурят невероятно качествени сортове зеленчуци. Домати със силен аромат и вкус на градински домат, месест пипер, вкусен фасул, хрупкави репички, свежи салати. Много от новите ни сортове, които внасяме станаха веднага любимци на клиентите ни, защото се увериха в техните невероятни качества.

Сортовете зеленчуци, които ви предлагаме, освен вкусни са и изключително устойчиви на болести. Те са издръжливи и на неблагоприятни атмосферни условия. Подходящи са както за търговци, така и за хоби градинари.

НОВО! Семена за зеленчуци на лента. Предлагаме ви един изключително удобен начин за засяване на семена – на лента. Семената са предварително поставени в лентите, които са с различна дължина. Засяването е изключително лесно. Ако ще използвате саксии или други съдове може да изрежете лентата спрямо размера на съда. Може да засеете и директно в почвата. Поливате предварително мястото, където ще засеете семената. След това полагате лентата. Покривате с почва и поливате отново. Това е – бързо и лесно! Предимства на семената на лента: по-обилна и по-качествена реколта. При подходяща влага семената покълват бързо и равномерно. Растенията са подредени, пространствата между линиите са равни, така че плевенето и покриването с найлон е по-лесно и удобно. Важно е да поддържате нормална влажност, за да покълнат семената.

Семена за отглеждане на микро растения– предлагаме специални семена, с които можете да си отгледате сами микро растения. Те са богати на витамини, антиоксиданти, минерали и хлорофил. Ценени са заради високата си хранителна стойност, укрепват здравето, насърчават храносмилането, метаболизма и активират дейността на цялото тяло. Твърди се, че микро растенията имат положителен ефект върху човешкото здраве и предпазват от дегенеративни заболявания на стареенето. Асортиментът ни включва семена за микро растения за праз, сладък босилек, броколи, червено цвекло, грах и др.

За удобство на нашите клиенти електронният ни магазин дава възможност да направите поръчка за семена за зеленчуци онлайн. Извършваме доставки в цялата страна чрез куриески фирми.

Фирмата ни има добра политика за работа с клиенти на едро. При поръчка на семена за зеленчуци на едро, предлагаме изключителни отстъпки.

Поръчайте от нашите семена за зеленчуци, за да се насладите на невероятен вкус.