Разсади

Предлагаме ви разнообразие от разсади с гарантиран произход и от доказани производители. Разсадите ни са с чудесни качества: здрави, с добре развита коренова система и издръжливи. Те бързо се прихващат. При нас ще намерите различни видове разсад и най-изгодни цени на разсади.

Предлагаме ви разсади на декоративни храсти, които ще направят градината ви цветна и ароматна. Те са много подходящи за огради, беседки и перголи. Камелия, клематис, бругманзия, азалия, абутилон, вейгела, вигна каракала, дървовиден божур, магнолия, пасифлора, фуксия са само малка част от декоративните храсти, които ви предлагаме.

При нас ще намерите и разнообразие от плодни храсти и дървета – боровинки, банан, годжи бери, касис, киви, круша, къпина, малина, маслини, пепино, тайбери и още други много познати както и екзотични плодни храсти и дървета.

Море от разсади на ягоди. Сочни и много ароматни нашите сортове ягоди определено ще ви впечатлят. Предлагаме и интересни видове като бяла ягода (пайнбери) с аромат на ананас или голямата по размер ягода максима, както и увивните ягоди, които са подходящи за висящи кошници. Ще намерите и ягоди за саксии, както и още много интересни видове.

Царицата на цветята – розата има специално място при нас. Огромен избор от цветове и сортове. Невероятно красиви нашите рози няма да ви оставят равнодушни. Разсадите на розите са с доказано качество от производител, който е наш дългогодишен партньор. Ще останете впечатлени от нискостъблените, увивни и храстовидни рози с невероятно разнообразие от багри.

Богато разнообразие от разсади на цветя. Тук ще откриете любимите си сакъзчета, петунии, теменужки, мушката, калибрахое и други. Ще ви изкушим и с оригиналните и не толкова добре познати видове като биденс, бакопа, фуксия, остеоспермум, лобелия, делосперма и други.

Тук ще намерите и разсади на интересни видове като артишок, аспержи, джинджифил, лайм, хибискус и други.

Добре е при засаждането на закупените от нас разсади да ги подхранвате с подходящ тор за разсад, за да се развиват по-добре. Подхранването на разсада може да става с конвенционални или биоторове. При нас ще намерите богата гама от торове и полезни съвети за прилагането им.  

Ако решите да отгледате сами разсад ще ви помогнем и в това начинание. Ще ви предложим богато разнообразие от семена, форми за разсади, подложки и други. Предлагаме и специални препарати за разсад - конвенционални и биопрепарати, с които да избегнете често срещаните проблеми при отглеждане на разсад като, например, сечене на разсад. Много от биоторовете ни са специално създадени за разсади. Те им помагат да се развиват по-добре, да оформят по-здрава коренова система, да израстват дружно и да са по-устойчиви на болести.

Може да засадите разсадите на открито или в специален парник за разсад, който също може да намерите при нас.

Полезна информация как да отгледате разсад, за колко време пониква разсада, как се прави разсад, пикирането на разсада – полезно или не, как да предотвратим прерастването на разсада и други интересни теми ще намерите в нашия блог.

Нашите агрономи ще ви помогнат със съвети както при отглеждането на разсада, така и при пресаждането му и последващата грижа за него. Те могат да ви изготвят схеми за подхранване и програма за растителна защита. Техният опит е на Ваша страна!