Пролетни луковици : СЕЗОН 2024 :Отдел Луковици - тел. 0896 377 553

Цена
0 лв.
176 лв.
от - до
Филтрирай
176 лв.
0 лв.

Цветята са страст, но не само това. Те носят спокойствие и внасят в ежедневието ни много красота, правят ни по-добри и ни показват, че понякога един цъфнал цвят може да ти донесе толкова щастие, колкото не си и предполагал. Знаем това.

И затова се стараем винаги да осигурим на нашите клиенти разнообразен избор и възможност да сбъднат всяко свое цветно желание.

Каталогът ни с пролетни луковици не прави изключение. В него ще намерите невероятно разнообразие от видове цветя, багри и сортове.

Безспорно най-търсени от пролетните луковици са далиите. Тези есенни принцеси са просто неустоими.

Предлагаме ви разнообразие от видове:

Pompon – кичеста и с кръгъл цвят.
Cactus– с цветове от иглички.
Top mix – с по-малки цветове, подходяща за отглеждане в саксия
Decorative – с кичести, плътни цветове и преливащи багри.
Ball – цветовете са кръгли и кичести и наистина приличат на топка.

Предлагаме и още разнообразни видове. А богатството от багри е неописуемо:

● червени
● лилави
● розови
● бели
● жълти...., както и неизчерпаеми варианти на комбинации между различни цветове, които преливат един в друг.

Потопете се в нашето море от далии и открийте вашите любимци.

Ние ще ви ги доставим до посочен от Вас адрес. На място в магазините ни, може да се консултирате и с нашите агрономи относно отглеждането им.

Бегониитенеустоимо изкушение. Те са нежни и красиви. Предлагаме ви да избирате от изключително голямо разнообразие. Те не са капризни и се отглеждат лесно, а ще ви дарят с такава красота. Не бихме могли да изброим всички видове далии, които внасяме.

При нас ще намерите:

Double – двойна кичеста бегония с плътни и много пухкави цветове. Изобилие от багри.
Fimbriata – тя е с по-компактни цветове. Често я оприличават на карамфил. Тук също ще ви предложим богат избор от цветове.
Pendula – този вид е много подходящ за отглеждане във висящи кошници. Спускащите се като водопад цветове ще ви омаят с красотата си.
Multiflora – множество по-дребни цветчета изпълват саксията. Това пиршество от цветчета и разнообразни багри ще ви очарова.

Лилиумите са невероятно красиви и много обичани цветя. Предлагаме разнообразие от цветове и видове. Тромпет и ориенталски са сред най-популярните. Разнообразието от цветове, което предлагаме сигурни сме ще затрудни избора ви.

При нас ще намерите и така търсените в последните години – дървовидни лилиуми, както и кичестите, чиито цветове са наистина празник за окото.

Други изящни и красиви цветя в каталога ни с пролетни луковици са калите. Те имат свое запазено място. Черната кала безспорно е хит. Тя привлича клиентите ни със своята изисканост и елегантност.

Но при нас ще намерите и други оригинални, не по-малко красиви видове:
● синя
● бяла
● двуцвени
● кремави
● други

При нас ще откриете голямо разнообрие от хемерокалиси – двойни, кичести, в разнообрази цветове. Невъзможно е да бъдат изброени видовете, които предлагаме.

Убедете се сами, като разгледате каталога ни. Ще видите толкова екзотични и интересни видове, които ще пожелаете да имате непременно в градината си.

Хостите са друга част от нашия каталог, с която много се гордеем.

Оригиналните видове, които предлагаме определено заслужават Вашето внимание:
● Картината на война
● Бели пера
● Mediovariegata

Те са сред най-търсените.

В нашия сайт и в магазините ни Ви очакват още много други цветя като:
● божури
● гладиоли
● глоксинии
● астилбета
● флоксове
● ранункулуси
Може да поръчате лесно и удобно в нашия онлайн магазин и ние ще Ви доставим желаните от вас луковици.

В последните години имаме практиката да приемаме предварителни заявки за пролетните луковици. Така, нашите клиенти са сигурни, че ще получат желаното цвете, без опасност количествата да се изчерпят. Веднага след като пристигнат пролетните луковици първо се изпълняват предварително записаните заявки.

Препоръчваме ви да използвате специалните ни торове за далии, за цъфтящи и за луковични растения. Те ще осигурят всички необходими вещества за развитието на любимите ви цвета.

Нашите агрономи са на Ваше разположение. Може да се консултирате с тях и да получите съвет относно отглежданите от вас цветя. Те ще ви дадат полезни съвети и важни насоки. Ако срещнете проблеми с болест или вредители можем да ви предложим биопрепарати за третирането им.

В блога ни в сайта ще намерите полезни и интересни статии, свързани с отглеждането нацветята.

Потопете се в красотата и магията на пролетните луковици. Те ще ви очароват и омаят.