Кристален тор

Кристалните торове на полската фирма Планта са изключително ефективни и с много високо качество. Положителното им действие е изпробвано и доказано не само от наши клиенти, но и от нас самите.

Кристалната формулировка се разтваря бързо във вода и това прави прилагането им много удобно и лесно. Освен това във всяка опаковка ще намерите мерителна чашка, с която бързо и лесно ще дозирате нужното ви количество. След това само поливате растенията с разтворения тор.

Другото предимство на кристалните торове на Планта е, че те са специално разработени за различните видове растения. Съобразени са със специфичните изисквания на всяко едно от тях и му осигуряват всичко необходимо за правилния растеж.

Използвайки кристалните торове на Планта, ще сте сигурни, че Вашето цвете или зеленчук ще получат точно такова количество и точно такива съставки, от които има нужда. Чрез специално разработените формулировки ще имате красиви и здрави цветя и вкусни плодове и зеленчуци.

Предлагаме на Вашето внимание изключително богат асортимент от кристални торове за почти всички видове растения

Има специален тор за луковични растения и за цъфтящи цветя. Доказано и проверено от нас и от наши клиенти е, че когато се прилагат тези торове цветовете на цветята са по-едри, а багрите по-наситени и освен това цъфтежът е по-обилен и продължителен.

Специалните разработки за домати и пипер и за краставици и тиквички ще ви осигурят вкусни зеленчуци. Перфектното съчетание на макро и микроелементи гарантира постигането на високи добиви, както и подобряването на вкусовите качества на зеленчуците.

Освен това може да използвате и универсалния тор за зеленчуци. Той е предназначен за подхранване на всички зеленчуци. Съдържанието на макро и микроелементи гарантира повече и по-вкусни зеленчуци.

Кристалният тор за боровинки е един от най-търсените, защото е изключително ефективен и повишава добива. Много производители на боровинки, които го използваха оцениха високо качествата му.

Торът е подходящ за всички видове боровинки, като окислява почвата. Осигурява правилния растеж, подобрява вкусовите качества на плодовете и значително увеличава добивите.

Предлагаме и специални торове за иглолистни, както и против покафеняване на иглостните дървета, един доста често срещан проблем, с който вече може да се справите успешно.

Любителите на розите знаят, че те са капризни относно подхранването. Сега вече имате решение – кристалният тор специално създаден за рози им осигурява всичко необходимо. Този вид тор напълно покрива нуждите на розите от хранителни вещества. Балансираното съдържание на калий гарантира буен и обилен цъфтеж до късна есен.

Не са забравени и други любимци на нашите клиенти – мушкатата. Специалната формула в кристалния тор за мушката, както и оптималният състав на макроелементи и високото съдържание на магнезий, осигурява растежа на растенията, буен цъфтеж и интензивно оцветяване на листата.

Вкусни, сочни и ароматни ягоди. Кой може да им устои?

Ако отглеждате от тези вкусни плодове в градината си със сигурност ще имате нужда от специалния кристален тор за ягоди. Той е подходящ за подхранване на градински и саксийни ягоди. Допринася за здрави и сладки плодове, увеличава добива и устойчивостта на растенията.

Имате или искате да засеете зелена морава във Вашата градина. Изберете за подхранването й специалния кристален тор за тревни площи. Той ще й осигури всичко необходимо, а вие ще се наслаждавате на красивата си морава и ще си почивате на нея. Тези от Вас, които имат тревна площ знаят колко е трудно да се справиш с мъха.

Сега Планта има решение. Това е специалният тор против мъх. Предназначен точно за борбата с мъха в тревните площи. Елиминира мъха и предотвратява неговото разширение. Влияе положително върху  здравината на тревната площ.

Специалният кристален тор за зелени растения стимулира растежа им и осигурява наситен зелен цвят. С него те са блестящи, здрави и красиви.

Балконите ни най-често са украсени с петунии. Затова и Планта създаде специален тор за тях. Той ще ги подхрани и ще осигури по-обилен цъфтеж и по-едри цветове. А багрите им са още по-ярки и зашеметяващи.

Друга любимка на нашите клиенти и често срещана в градините е далията. Подхранете я със специалния тор на Планта за далии и ще видите как добе ще й се отрази. Цветовете ще са по-едри, а цъфтежът по-обилен и продължителен.

На нежния клематис също е отделено специално място. Специфичната формулировка ще му помогне да расте силен и здрав и да ви радва с красивите си цветове.

Невероятно красивите азалии и родендрони може да подхраните с един кристален тор. Тъй като те са с подобни изисквания и нужди е разработена обща формула. Клиентите ни са изключително доволни от употребата му и казват че действието му много скоро е видимо.

И не на последно място зашеметяващата хортензия. Специфичната формула разработена специално за нея, оптималният състав на макроелементи и високото съдържание на магнезий и микроелементи осигурява растежа на растенията, цъфтежа и подходящо оцветява листата.

Всички видове торове са налични в нашите магазини, както и в сайта ни. Може да ги поръчате бързо и лесно.

Те ще осигурят на любимите ви растения всичко, от което имат нужда. Прилагат се невероятно лесно. Качеството им е изключително високо и отговаря на всички  европейски стандарти.