Разсади цветя-пролетни

Предлагаме ви голямо разнообразие от разсади за цветя. Те са с високо качество, доказан произход и на атрактивни цени.  

Доверете се на опита и професионализма ни. Ние ви предлагаме:

Качество – Нашите разсади са вкоренени в саксии или контейнери, здрави, с добре развита коренова система, със зелени и блестящи листа. Те са цъфнали и имат прекрасни цветове, които ще ви очароват.

Доказан произход: Работим само с проверени и доказани производители, с които имаме дългогодишни партньорски отношения.

Разнообразие: Предлагаме разсади на градински и балконски цветя. Освен добре познатите и обичани петунии, теменужки, мушката, калибрахое, бегонии, тагетес ще откриете и бакопа, биденс, делосперма, остеоспермум, фуксия, целозия и още много други интересни видове. Ще ви предложим изключително разнообразие от багри - наситени и ярки, както и различни видове – каскадни, кичести и висящи. С нашите разсади може да оформите в градината си красиви цветни композиции, а балконът ви да засияе с многоцветни багри.

Консултации и съвет: Ще ви дадем съвет как да отглеждате избраното от вас цвете. Какво място в градината е подходящо за него, в каква почва вирее най-добре, какви грижи изисква, колко често да го поливате или наторявате. Нашите агрономи ще ви помогнат и ако в бъдеще срещнете трудности в отглеждането му, при евентуални болести и вредители.

Специални торове и препарати за цветя: Предлагаме богат асортимент от торове и препарати, специално разработени за различните видове цветя. При нас ще намерите биологични продукти, които ще помогнат на вашите цветя да разкрият пълната си красота. Подхранени с тях, цветята цъфтят с по-едри цветове, с по-наситени багри и по-дълго време. Листата им са свежи и зелени. Специалните формули, разработени за точно определени видове (далии, клематиси, луковични и др.) ви гарантират, че цветята ви ще получат всички елементи, които са им нужни, за да растат здрави и красиви.

Предлагаме и биопродукти, които ще укрепят разсада при пресаждането му и ще му помогнат да се адаптира по-бързо. Така ще можете безпроблемно да засадите, избрания от вас разсад в градината си.

А ако в бъдеще по време на отглеждането се появят болести или вредители, можете да разчитате на нас да ви предложим работещи решения, с които да се справите с проблема. Разполагаме както с конвенционални, така и с биологични препарати.

Всичко за цветята – при нас ще откриете всичко необходимо за отглеждането на любимите ви цветя на едно място. Освен семена и разсади за цветя, предлагаме саксии, торф, торове за цветя и препарати, градински инвентар и други. Всичко, което е нужно, за да бъде градината ви поддържана и красива и да ви радва с багрите си.  

Полезна информация: В нашия сайт ще откриете множество статии с полезни съвети относно това как да произведете разсад за цветя, как правилно да го отглеждате, както и съвети за това какви грижи да полагате за различните видове цветя, как да ги наторявате, как да ги разсаждате и още много полезна информация.

За ваше удобство можете да поръчате разсади за цветя онлайн през нашия електронен магазин. Там ще откриете всичко необходимо, за да бъдат цветята ви здрави и красиви и да ви носят радост. Извършваме доставки в цялата страна чрез куриерски фирми.