Домати

Предлагаме ви невероятно разнообразие от семена за домати на изгодни цени. При нас ще намерите добре познати сортове, както и много нови, които бързо спечелиха доверието на клиентите ни. Семената за домати, които предлагаме, са с високо качество

Традиционен вкус – в магазините и сайта ни може да закупите добре познатите и обичани сортове домати – Аче, Балкан, Биволско сърце, Елена, Идеал, Кармело, Прекос, Рила, Рома, Ръгби, Фантазия и много други. Техният прекрасен вкус и качество са ги направили едни от най-често търсените и предпочитани от нашите клиенти.

Нови сортове – в нашия асортимент непрекъснато включваме нови и качествени сортове на различни фирми – холандски, полски, литовски, японски и много други. Те се характеризират с подобрени качества и невероятен вкус.

Растенията са по-устойчиви на болести. Плодовете са изравнени от първата до последната китка и са издръжливи на дълготрайно съхранение. Имат свеж вкус и силен аромат.

Български семена за домати – работим с доказани български фирми, производители на семена, и предлагаме пълния им асортимент. Следим най-новите им разработки и ги включваме в каталога ни.

Любителите на розовите домати ще намерят при нас невероятно разнообразие от семена: едри и средни по големина розови домати с невероятен вкус и аромат. Месести и сочни.

Не сме забравили и предпочитаните от много клиенти чери домати. В каталога ни са включени семена за червени, жълти, кафяви, и дори черни чери домати. Вкусът им е страхотен. Често се използват за декорация на ястия. Някои от сортовете ни са изключително високодобивни.

Балконски домати – За желаещите да отгледат домати, но нямат двор или градина, предлагаме няколко сорта от т.нар балконски домати, които могат да се отглеждат в саксия. Те са много подходящи за терасата или балкона. Ще ви зарадват с изключително вкусна и обилна реколта.

Семена на сортове домати, подходящи за консервиране – някои от сортовете домати, за които предлагаме семена, са предпочитани за приготвяне на зимнина – лютеници, консерви, сокове и др. Причината е, че са високодобивни, по-месести са и са подходящи за преработка.

Търсите ранни или късни сортове домати? При нас ще намерите подходящите сортове. Някои от тях се характеризират с много ранна реколта и са едни от първите домати, предлагани на пазара, а други ще ви зарадват с плод в края на сезона.

Семена за домати за оранжерия – предлагаме специални сортове семена за домати, които са подходящи за отглеждане в оранжерии. Те са търсени както от производители, така и от хоби градинари.

Полски и градински домати - ако искате да отгледате вашите домати на открито – при нас ще намерите подходящи сортове за такъв тип отглеждане. Те са издръжливи на различни метеорологични условия и болести. Безколовите ни домати са предпочитани за полско отглеждане.

За търговци и производители – някои от сортовете домати, които предлагаме са специално предназначени за търговци. Те са по-устойчиви на болести, високодобивни, с добър търговски вид, който запазват дълго време и издръжливи на транспортиране. За клиентите ни на едро, предлагаме и отстъпки.

Отглеждане на разсад за домати – ако сте решили да отгледате сами разсад за домати при нас ще намерите всичко необходимо за целта: форми, торф за разсади, торове за подхранване и др. Биологичните ни препарати, които са специално предназначени за разсади, ще ви помогнат да отгледате здрави и качествени растения. Благодарение на тях семената покълват дружно, а разсадите имат добре развита коренова система.

Торове и препарати за домати – Предлагаме изключително разнообразие от торове за подхранване и препарати срещу болести и вредители, които ще са ви нужни при отглеждането на вашите домати.  Можете да изберете изцяло биологичнибезвредни продукти, ако сте решили да отглеждате чиста и натурална продукция, както и конвенционални препарати срещу болести и вредители.

В нашия сайт ще намерите полезна информация за отглеждане на домати: как да произведем разсад, с какво да подхранваме доматите през техния вегетационен цикъл, биологични препарати за борба с болести и вредители и още много полезна информация за отглеждане на домати.

Агрономите ни са доказани професионалисти и можете да разчитате на тях за съвет и консултация какъв сорт домати да изберете, как да го отглеждате, както и ако срещнете трудности при отглеждането на вашите домати.