Саксии и форми за разсад

Цена
0 лв.
44 лв.
от - до
Филтрирай
44 лв.
0 лв.

Предлагаме Ви изключително разнообразие от саксии за цветя и форми за разсад на ниски цени.

Пластмасови форми за разсад

В нашия каталог ще намерите пластмасови форми за разсад в различни размери и брой гнезда. Предлагаме форми с 28, 32, 45, 66, 128, 198 гнезда. Формите са с различна големина на отвора: 6х6; 3,2х3,2 и други.

Към тях може да закупите и подходящи подложки – плитки и дълбоки с различни размери. Сигурни сме, че при нас ще откриете нужните Ви форми за разсад в търсения размер, големина и брой.

Подходящи за отглеждане на разсад и цветя са и транспортните саксии, които предлагаме. В каталога ни ще ги намерите в различна форма – кръгла или квадратна и в различни размери.

Хит в последните години и много предпочитани от нашите клиенти са биоразградимите форми за разсад.  Тяхното предимство е, че не е нужно да изваждате разсада при пресаждането. Направо заравяте торфените саксиики в земята.

След време те се разграждат и се превръщат в обогатител на почвата. Друго голямо тяхно предимство е, че няма опасност да се наранят корените на разсада.

Саксиите са 100% естествени, изработени от торф и дървесни влакна. Те са подходящи, както за професионалисти, така и за градинари любители.

От тях също предлагаме различни форми – квадратни, кръгли, както и с различна големина на отвора. Разнообразието, което Ви предлагаме, ще Ви помогне да изберете най-подходящите за Вас.

Саксии за орхидеи 

При нас ще намерите разнообразие от цветове (син, розов, лилав, зелен, бял) на пластмасови, прозрачни саксии за орхидеи. Те са окомплектовани и със същия цвят подложки. Размери: диаметър: 14см, височина: 14 см, вместимост: 1.5 л.

Много търсен от клиентите ни е и Специалният комплект за отглеждане на орхидеи, който включва почва и саксия. Почвата съдържа борова кора, която се характеризира с голяма повърхностна площ и стабилна структура, химическа глина, с висока аерация и торф. Тези компоненти осигуряват повишен въздушен капацитет и порьозна структура, като същевременно поддържат подходяща влага в субстрата.

Саксията за орхидеи се характеризира с висока прозрачност на стените, гарантираща оптимално развитие на кореновата система на растението. Специално оформеното дъно оптимизира състоянието на въздуха и водата. Предлагаме два размера: 650 мл и 1,1 л.

Любими както на професионалистите, така и на хоби-градинарите са табелките за растения на фирма Плантина. Те са изработени от висококачествена пластмаса, устойчива на всякакви климатични условия. Намират много приложения: с тях може да обозначите различни растения, много са полезни при отглеждане на разсад –надписвате на какъв вид зеленчук е, както и какъв сорт. Удобни са и в търговията като етикети за цени.

Параметрите им са: Размер: 3 x 5,5 cм, височина: 14,5 ​​cм, цвят: бял

Търсите всичко необходимо за отглеждането на разсад или цветя? При нас ще намерите разнообразие от форми и саксии. Предлаганите артикули са с високо качество и на ниски цени!