СТИК ИТ ПЕСТ КОНТРОЛ - 'SK- 20 мл

Наличен |

Марка: Seklos |

Реф№: 0022207

Regular Price: 12,80 лв.

Special Price 10,80 лв.

Добави в количка

Посочените в сайта цени и наличности на продукти се отнасят само за онлайн магазина и НЕ касаят агроаптеките ни!!!
Посочените цени са с включена отстъпка!

При тегло на пратката ДО 5 КГ, чиято стойност е НАД 200ЛВ - Безплатна доставка до офисите на Еконт. ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ ОТ ЕКОНТОМАТ НЯМА ОПЦИЯ "ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКАТА".

Описание

  • Предназначение: препаратът е предназначен   за борба с акари, листни въшки, белокрилки, трипси, които вредят на растенията, като  зеленчуци, цветя, овощни дървета и декоративни растения. 
  • Начин на действие: действието се основава на механизма на механично въздействие върху вредителите. Продуктът е комбинация от различни силиконови полимери. След нанасяне тези съединения се разпространяват върху хранещите се вредители и образуват полимерна мрежа върху телата им. Такава формация свързва вредителите - блокира тяхното движение. Резултатът е, че вредителите спират да се хранят с растенията и причиняват смъртта им. Така вредителите се унищожават само механично.
  • Състав: смес от полимерни силиконови съединения, концентрирана емулсия. Всички мономери в силиконовата съполимерна смес отговарят на изискванията за регистрация на Регламент 1907/2006 на ЕС.
  • Активна съставка: хептаметилтрисилоксан, модифициран с полиалкилен оксид.
  • Препоръки за употреба: растенията се пръскат с 0,2% концентриран разтвор (2 ml/1 l H2O или 20 ml/10 l H2O).
  • Общи указания за употреба: препаратът да се използва след забелязване на първите неприятели по растенията. Ако е необходимо, повторете пръскането след около 7 дни или по-късно. Трябва да пръскате много внимателно. Продуктът действа само при директен контакт. Не се характеризира с превантивно или профилактично действие. Поради механичния характер не се развива устойчивост на вредители. Преди да подготвите цялата площ, първо е необходимо да тествате продукта върху няколко растения (особено при третиране на декоративни растения), за да оцените фитотоксичността. Средството няма карентен срок, тъй като не съдържа пестицидни активни вещества.
  • Смесване на продукта: за повишаване на ефективността продуктът може да се смесва с инсектициди и акарициди. Това е особено препоръчително, когато популациите на вредители са високи. В смеси използвайте продукта в концентрация 0,1% (10 ml/10 l H2O). Към смесите не трябва да се добавят повърхностно активни вещества. Продуктът може да се смесва с фунгициди. Въпреки че продуктът е съвместим с други продукти за борба с вредителите, преди да се приготвят по-големи количества от сместа, сместа първо се приготвя от малки количества материали, за да се оцени съвместимостта на хоросана и продуктът трябва да бъде тестван върху няколко растения за фитотоксичност преди приготвянето от цялата област. В смесите агентът се излива последен, приготвеният разтвор трябва да се използва в рамките на 24 часа след приготвянето.
  • ВНИМАНИЕ! Ограничения за употреба: не превишавайте препоръчителните работни концентрации. Не пръскайте растенията по време на цъфтеж и/или върху цветя (съцветия) - продуктът   може да повреди венчелистчетата.   Не пръскайте върху ядливи орлови нокти и марули. Не използвайте върху разсад или много млади растения, тъй като има висок риск от увреждане на растенията. Трябва да има интервал от 7 дни между продукта и използването на хербициди. Между третото и четвъртото впръскване с продукта трябва да се направи 2 седмици пауза. Не пръскайте, ако се очаква дъжд след 4-6 часа. Избягвайте застъпване на напръсканите зони. Пръскайте в безветрен ден, сутрин, вечер или при облачно време, когато температурата не е по-висока от +20 °C. Въпреки че   продуктът може да не представлява неприемлив риск за пчелите, все пак не се препоръчва употребата на продукта, когато пчелите се хранят с третирани растения.
  •  Основна употреба: януари - декември.
  • Дозировка: 20 ml -10 l работен разтвор

Тегло 0.0500
Доставка и плащане

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Всички продукти, избрани от нашия онлайн магазин, ще бъдат доставени до удобно за Вас място в кратки срокове.

Посочените в сайта цени на продукти се отнасят само за онлайн магазина и не касаят агроаптеките ни.

СРОК НА ДОСТАВКАТА

Заявки на нашата интернет страница, направени в събота след 11.00 часа и през цялата неделя, се изпълняват в понеделник сутринта.

Избраните продукти се доставят в рамките на 7 работни дни (не се отнася за поръчки на луковици)!

За малките населени места доставките може да отнемат повече от 7 работни дни, в зависимост от графика за посещение на спедиторската фирма за определеното населено място.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

„Аграра“ ООД използва услугите на куриерските фирми „Спиди“ и "Еконт."

Цените за доставка са: 

Спиди

- До офис - до 1 кг - 6 лв, до 5 кг- 8.00 лв (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

- До адрес- 6 лв (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

Еконт:  

- До офис- 4,50 лв до 5 кг, до 10 кг - 6 лв. (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

ПРИ ПОЛУЧЕНА И ОТКАЗАНА ПОРЪЧКА  ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ В ДВЕТЕ ПОСОКИ!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ДО 5 КГ И НА СТОЙНОСТ НАД 200 ЛВ.

Цена на доставката 6 лв с ДДС, до врата на клиента и наложен платеж до 50 лв. Цената е тази и ако изберете доставка до офис на ф.„Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло до 5 кг.

Цена на доставката 8 лв. с ДДС ако изберете доставка до офис на ф.“Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло

от 5 до 10 кг. Тези цени на доставка не са гарантирани от „Аграра“ ООД и са различни в случаите когато клиентът желае ф.„Спиди“ да достави пратката до посочен от него адрес или избере друга куриерска фирма.

ПОРЪЧКА НА ДОСТАВКАТА

След като направите Вашата поръчка в онлайн магазина, тя трябва да бъде потвърдена, което става на посочения в заявката e-mail и телефонен номер.

По-късно наш служител ще се свърже с Вас по телефон за конкретизиране на направената заявка. Ще уточните детайлите по изпращането и всички допълнителни въпроси, ако имате такива.

За търговци на едро предлагаме атрактивни и конкурентни цени.

За повече информация и оферта, моля, да се свържете с нас на някой от посочените телефони или по e-mail.

office@sortovisemena.bg

тел/факс:+359 52/ 747 141

тел.: 0988 931 011; 0896/37 75 53; 0890/ 18 19 18
тел: 052/ 615 976

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на поръчките в онлайн магазина могат да се извършат по следните начини:

1. Наложен платеж, в брой на служител на куриерската фирма.

2. Банков превод по проформа фактура, издадена от фирма „Аграра“ ООД

Банкова сметка:

BG04RZBB91551006581901

Райфайзен банк

AGRARA OOD

Ако Клиентът извършва банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за негова сметка.

Πpи нaчин нa плaщaнe c бaнĸoв пpeвoд нa тepитopиятa нa cтpaнaтa, заявката ce изпpaщa CЛEД ĸaтo cyмaтa нa пopъчĸaтa ce пoяви в бaнĸoвaтa cмeтĸa нa „Аграра“ ООД.

Сpoĸът зa дocтaвĸa oт 5 paбoтни дни зaпoчвa дa тeчe oт дaтaтa нa пocтъпвaнeтo нa cyмaтa нa пopъчĸaтa в нaшaтa бaнĸoвa cмeтĸa.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Направена поръчка може да бъде отказана преди нейното изпращане на телефони:

0988 931 011 или 052/ 747 141или

e-mail: office@sortovisemena.bg

Изпратете ни запитване: