МОНОКАЛИЕВ ФОСФАТ 500Г - MONOPOTASSIUM PHOSPHATE-СК

Изчерпан |

Марка: Seklos |

Реф№: 0020769

15,80 лв.

Посочените в сайта цени и наличности на продукти се отнасят само за онлайн магазина и НЕ касаят агроаптеките ни!!!
Посочените цени са с включена отстъпка!

При тегло на пратката ДО 5 КГ, чиято стойност е НАД 200ЛВ - Безплатна доставка до офисите на Еконт

Описание

Кристален универсален, без хлор, напълно разтворим във вода, комбиниран (PK) тор за допълнително торене на разсад, оранжерийни и външни зеленчуци, картофи, цветя и цъфтящи храсти, декоративни растения. Фосфор-калиев тор за допълнително торене на всички растения. Той е подходящ за торене на всички растения по време на активна вегетация.

Първото торене - преди сеитба (засаждане) или в началото на активна вегетация (пролет), следващо торене - на всеки 10-14 дни.

Торът се разтваря във вода и се прилага по време на сеитба (засаждане), активен растеж и период на плододаване. Норма на торене: за поливане - 10–30 g / 10 l вода, за пръскане - 20–50 g / 10 l вода.

Използвайте минималната норма за разсад и млади растения, които са претърпели стрес на растежа, наторяване с всяко поливане, в смеси с други агрохимикали. Използвайте максималната доза преди цъфтежа, след цъфтежа, по време на плододаването на растенията.

Норма на торене чрез листно пръскане: напръскайте растенията през листата с 0,2-0,5% разтвор на концентрация (20-50 g / 10 l вода). Растенията могат да бъдат наторени чрез листата, когато температурата на въздуха не надвишава + 20º C (сутрин, вечер, облачен ден). Повторете торенето през листата не по-често от всеки 10 дни.

Тип тор:  ЕО ТОР. Вид тор: B.4. PK тор PK 52-34.

Състав: водоразтворим фосфорен пентоксид (P2O5) - 52% водоразтворим калиев оксид (K2O) - 34%. Активните вещества, съдържащи се в тора, са напълно водоразтворими.
В случай на физически промени хранителните свойства на торовете не се променят. Когато торът се съхранява на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, срокът на употреба е неограничен.

Предпазни мерки: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца (P102). Предпазвайте от влага и слънчева светлина (P232 + P410). Измийте добре ръцете след работа със сапун (P264). Не яжте, не пийте и не пушете, когато използвате този продукт (P270). Носете защитни ръкавици / защитно облекло / предпазни средства за очи / защита на лицето (P280). Ако попадне в очите ви: изплакнете внимателно с вода за няколко минути, отстранете контактните лещи, ако има такива, продължете да изплаквате, ако дразненето на очите продължава: потърсете медицинска помощ (P305 + P351 + P338 + P337 + P313). Ако попадне върху кожата: измийте обилно със сапун и вода (302 + 352). ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: обадете се на ЦЕНТЪР ЗА ОТРОВИ или на лекар, ако се чувствате зле, изплакнете устата (P301 + P312 + P330). Съхранявайте при температури от +5 до + 25 ° C (P401). Изхвърлете съдържанието и опаковките в съответствие с местните разпоредби. (P501).

Тегло 0.0500
Доставка и плащане

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Всички продукти, избрани от нашия онлайн магазин, ще бъдат доставени до удобно за Вас място в кратки срокове.

Посочените в сайта цени на продукти се отнасят само за онлайн магазина и не касаят агроаптеките ни.

СРОК НА ДОСТАВКАТА

Заявки на нашата интернет страница, направени в събота след 11.00 часа и през цялата неделя, се изпълняват в понеделник сутринта.

Избраните продукти се доставят в рамките на 7 работни дни (не се отнася за поръчки на луковици)!

За малките населени места доставките може да отнемат повече от 7 работни дни, в зависимост от графика за посещение на спедиторската фирма за определеното населено място.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

„Аграра“ ООД използва услугите на куриерските фирми „Спиди“ и "Еконт."

Цените за доставка са: 

Спиди

- До офис - до 1 кг - 6 лв, до 5 кг- 8.00 лв (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

- До адрес- 6 лв (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

Еконт:  

- До офис- 4,50 лв до 5 кг, до 10 кг - 6 лв. (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

ПРИ ПОЛУЧЕНА И ОТКАЗАНА ПОРЪЧКА  ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ В ДВЕТЕ ПОСОКИ!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ДО 5 КГ И НА СТОЙНОСТ НАД 200 ЛВ.

Цена на доставката 6 лв с ДДС, до врата на клиента и наложен платеж до 50 лв. Цената е тази и ако изберете доставка до офис на ф.„Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло до 5 кг.

Цена на доставката 8 лв. с ДДС ако изберете доставка до офис на ф.“Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло

от 5 до 10 кг. Тези цени на доставка не са гарантирани от „Аграра“ ООД и са различни в случаите когато клиентът желае ф.„Спиди“ да достави пратката до посочен от него адрес или избере друга куриерска фирма.

ПОРЪЧКА НА ДОСТАВКАТА

След като направите Вашата поръчка в онлайн магазина, тя трябва да бъде потвърдена, което става на посочения в заявката e-mail и телефонен номер.

По-късно наш служител ще се свърже с Вас по телефон за конкретизиране на направената заявка. Ще уточните детайлите по изпращането и всички допълнителни въпроси, ако имате такива.

За търговци на едро предлагаме атрактивни и конкурентни цени.

За повече информация и оферта, моля, да се свържете с нас на някой от посочените телефони или по e-mail.

office@sortovisemena.bg

тел/факс:+359 52/ 747 141

тел.: 0988 931 011; 0896/37 75 53; 0890/ 18 19 18
тел: 052/ 615 976

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на поръчките в онлайн магазина могат да се извършат по следните начини:

1. Наложен платеж, в брой на служител на куриерската фирма.

2. Банков превод по проформа фактура, издадена от фирма „Аграра“ ООД

Банкова сметка:

BG04RZBB91551006581901

Райфайзен банк

AGRARA OOD

Ако Клиентът извършва банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за негова сметка.

Πpи нaчин нa плaщaнe c бaнĸoв пpeвoд нa тepитopиятa нa cтpaнaтa, заявката ce изпpaщa CЛEД ĸaтo cyмaтa нa пopъчĸaтa ce пoяви в бaнĸoвaтa cмeтĸa нa „Аграра“ ООД.

Сpoĸът зa дocтaвĸa oт 5 paбoтни дни зaпoчвa дa тeчe oт дaтaтa нa пocтъпвaнeтo нa cyмaтa нa пopъчĸaтa в нaшaтa бaнĸoвa cмeтĸa.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Направена поръчка може да бъде отказана преди нейното изпращане на телефони:

0988 931 011 или 052/ 747 141или

e-mail: office@sortovisemena.bg

Изпратете ни запитване: