Аграра представя биопрепарати и биоторове

28.07.2020
2020-07-28 08:58:00

По традиция и тази година Аграра ще участва в изложението “Селското стопанство и всичко за него“, което ще се проведе в периода 29.07-1.08.2020 г. в СК „Простор“ гр. Добрич. В рамките на изложението ще имате възможност да се запознаете с новостите и актуалните тенденции в развитието на селскостопанския сектор.

Акцент на представянето ни тази година ще бъдат биопрепаратите и биоторовете. На щанда ни ще намерите добре познатите биоторове на Хидроферт. Био Хийлмикоризните гъби – нямат нужда от представяне. Те вече са добре познати, защото тяхното действие е наистина уникално. Ние обаче се стремим да осигуряваме на нашите клиенти все по-голям избор от биологичните и безвредни алтернативи, затова в представянето ни сме включили и много нови биопродукти.

Тази година изключителен интерес предизвикват биофунгицидите и биоинсектицидите на испанската фирма Биона, чийто представител сме за България. Техните продукти ще намерите на щанда ни на изложението. Те са създадени на основата на растителни екстракти, безвредни са и щадят природата. Справят се ефективно с гъбни болести, нематоди, акари, листни въшки, белокрилки, охлюви и други. Предлагаме както професионални, така и хоби опаковки за любителите градинари. Нашите агрономи ще Ви запознаят с действието им и ще Ви дадат консултации за употребата им. Биопродуктите на Биона са изключително ефективни и доказаха на практика възможността си да защитят реколтата. Клиентите ни, които им се довериха, са впечатлени от постигнатите резултати.

Убедете се сами! Посетете щанда ни на изложението и попитайте за биологичните ни препарати. Очакваме Ви!