Агрономите на Аграра ще представят биопрепарати на семинар

20.11.2019
2019-11-20 15:18:00

Аграра ООД е ексклузивен представител за България на биопрепаратите на фирмите Адама и Хидроферт. Винаги се стремим да предлагаме на нашите клиенти биоварианти като заместител на химическите препарати за растителна защита.

Това е и поводът нашите специалисти да вземат участие в 5-то издание на ежегодния форум-семинар на производителите на малини и ягодоплодни култури в България, който ще се проведе от 20-22 ноември в Троян. На него нашата фирма ще представи изключително иновативните и безвредни торове и препарати на фирмите Адама и Хидроферт. Те са сертифицирани и разрешени за употреба в биоземеделието. Сигурни сме, че участниците във форума ще останат впечатлени от техните възможности.

На семинара ще бъдат обсъждани и интересни теми като: иновативни методи за отглеждане на местни и екзотични ягодоплодни култури, интегрирана растителна защита с намалено използване на химични средства, роботи за бране на ягоди, въздействие на калция върху добива и качеството на реколтата и още много други въпроси и проблеми.

Както винаги за всичко най-ново в сектора ще ви държим в течение със статии, които нашите агрономи ще подготвят за вас.