Купете разсади за цветя онлайн!

07.09.2021
2021-09-07 20:46:00

Снимки: Pixabay.com

Купуването на готови разсади за цветя спестява много нерви и време. Друго предимство е, че продаваните от нас разсади в повечето случаи са разцъфнали и така ще сте сигурни в това какъв вид и цвят купувате.

Ние Ви предлагаме още едно удобство – да закупите своите разсади за цветя онлайн. В нашия електронен магазин ще намерите изключително разнообразие от разсади за цветя. За да Ви е по-удобно сме ги разделили в две категории – пролетни и есенни.

Снимките, които виждате в сайта на разсадите, са реални. Те са направени в агромагазина ни и това са точно разсадите, които предлагаме.

Те се доставят в транспортна саксия и ще пристигнат при Вас на посочен адрес или офис на куриерска фирма. Сега може да поръчате Вашите любими цветя бързо и удобно.

Разнообразието от разсади, което ще намерите в сайта ни, определено ще Ви впечатли. Наред с добре познатите петунии, калдаръмчета, калибрахое, мушката ще намерите и по-непознати видове. Ще ви запознаем с някои от тях.

Бакопа (каскадна)

Тя е каскадно растение и е изключително красива. Много е подходяща за висящи кошници и саксии. Цъфти с множество красиви цветчета. Непретенциозна е и е лесна за отглеждане. Ще ви радва с красотата си дълго време - от пролетта до първите студени дни. Може да се използва и като почвопокривно растение.

Биденс (каскадно)

Той цъфти с множество златисто-жълти цветове. Ще Ви радва с цветовете си дълго и обилно. Устойчив е на летните жеги и есенните студове. Растението е подходящо за висящи саксии, тревни площи, сандъчета на балкони и тераси, както и за алпинеуми. Изисква плодородна и пропусклива почва. Вирее добре на слънчеви места.

КУПЕТЕ РАЗСАДИ ЗА ЦВЕТЯ ОНЛАЙН!

Газания

Тя е позната и като летен гербер. Невероятно красиво цвете. Образува компактни туфи, така че й осигурете повече място. Най-важното за нейното отглеждане е, че тя е светлолюбиво растение. Има нужда от слънчева светлина, за да покаже цялата си прелест.

Цветовете й се отварят при слънце, а при облачно време се затварят. Осигурете й светлина и ще се радвате на красотата й през цялото лято, чак до първите слани. Поливането е умерено. Газанията  може да издържи и леки засушавания. Багрите, в които цъфти, са разнообразни - бяло, жълто, оранжево, червено, розово.

Остеоспермум

Много нежно и красиво цвете. Цъфти с малки подобни на невен или лайка цветчета. Той е многогодишно растение. Неговата родина е Южна Африка. Различните сортове остеоспермум имат различна височина. Най-общо от 30-100 см.

Може да срещнете различни цветове остеоспермум – бял, розов, оранжев, жълт, син, лилав и червен. Остеспермумът не е капризно цвете и се отглежда лесно. Ще Ви радва с цветовете си през цялото лято - от юни до ноември.

Фуксия

Тя е позната като обички. Цветовете й имат интересна форма и привличат погледите. Багрите, в които цъфти, са разнообразни – от бяло, през розово, червено, виолетово и всякакви техни цветови вариации и комбинации.

Периодът на цъфтеж може да продължи от пролетта до началото на есента. Може да отглеждате фуксията в градината или да я посеете в саксии и сандъчета.

КУПЕТЕ РАЗСАДИ ЗА ЦВЕТЯ ОНЛАЙН!

Лобелия (каскадна)

Едногодишно растение с дребни нежни цветчета. Достига височина 10-20 см. Изисква плодородна, умерено влажна почва. Засажда се на разстояние 10х15 см. Цъфти от юни до октомври.

Може да сте сигурни в качеството на нашите разсади. Работим с проверени доставчици. Разсадите ни са с добре развита коренова система и бързо се прихващат.

За да покажат Вашите цветя цялата си красота и да се развиват добре Ви съветваме още при пресаждането да ги подхраните с подходящ тор. При нас ще намерите специално разработени формули за различните видове цветя – далии, клематиси, мушката, петунии и много други.

Те съдържат точното съотношение на хранителни вещества и микроелементи, което да осигури доброто развитие на Вашите цветя, наситени багри и обилен цъфтеж. При болести или вредители може да разчитате на нашите агрономи.

Те ще ви консултират и ще предложат най-ефективното решение за случая. Можете да избирате между конвенционални и биопрепарати.

С поръчаните от нас разсади на цветя Вашата градина ще бъде пъстра и разнообразна и ще ни радва с красотата си.