Мини пролетна градина в саксия!

06.01.2022
2022-01-06 10:05:00

Снимки: Pixabay.com

Ако обичате цветята, но за съжаление нямате градина, в която да им се радвате ние Ви предлагаме да си направите мини пролетна градина у дома. За целта ще Ви е нужна по-голяма саксия с диаметър, например, 20-30 см или сандъче.

Там може да засеете пролетни цветя, които цъфтят по едно и също време и които ще оформят красива шарена градина.

МИНИ ПРОЛЕТНА ГРАДИНА В САКСИЯ!

Кои цветя са подходящи?

Подходящи за отглеждане в саксия са зюмбюли, минзухари, кокичета, синчец, ботанически лалета. Те са ниски и цъфтят по едно и също време. Освен това бихте могли да засеете между тях и от нашия великденски овес, който ще оформи зелена полянка между цъфналите цветя. Получава се наистина красива и ароматна мини пролетна градина.

Освен като декорация в дома това е и чудесен подарък за предстоящите имени дни или друг празничен повод. Ако засеете сега луковиците, те ще разцъфтят в началото на март! Не е ли чудесен подарък за 8-ми март! Красота, създадена и отгледана от собствените ви ръце!

МИНИ ПРОЛЕТНА ГРАДИНА В САКСИЯ!

Друга страхотна идея е да подберете цветята по цветове. Например, само бели, само жълти, сини или червени. Така ще оформите цветен акцент, който да се впише в дома Ви. Нашите агрономи ще ви помогнат да подберете цветната комбинация.

Разнообразие от сортове!

В нашия каталог ще откриете море от най-разнообразни сортове зюмбюли, лалета, синчец, минзухари и още, и още пролетни цветя. Може да ги подбирате по цвят, да са ароматни както и да създавате различни комбинации.

МИНИ ПРОЛЕТНА ГРАДИНА В САКСИЯ!

Изгодни цени!

В момента есенните луковици са на промоция и цените са изключително ниски. Така ще успеете да оформите няколко цветни саксии, които да внесат цвят и настроение в дома ви.

Торове за подхранване

За да са наситени багрите на Вашите пролетни цветя и да цъфтят с едри и красиви цветове е необходимо да ги подхранвате с подходящи торове. Предлагаме ви специалния кристален тор на Планта за луковични растения, който съдържа точното количество макро- и микроелементи, необходими за правилното развитие на цветята.

МИНИ ПРОЛЕТНА ГРАДИНА В САКСИЯ!

Подаръчни чанти!

А ако нямате време да засеете луковиците и да изчакате да разцъфтят, за да ги подарите ви предлагаме подаръчни чанти с луковици на нарциси. Те съдържат луковици на едроцветни нарциси, които ще ви впечатлят с красотата си. Могат да се засеят в саксия или в градината. Луковиците са поставени в красива торбичка и са наистина оригинален подарък за предстоящия 8 март. Ако идеята да подарите дълготрайна красота, а не просто букет цветя Ви допада – побързайте! Количествата на подаръчните торби с нарциси са ограничени.

МИНИ ПРОЛЕТНА ГРАДИНА В САКСИЯ!

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОЛЕТНИТЕ СИ ЦВЕТЯ ТУК!