Цветя в саксии

16.12.2021
2021-12-16 19:37:00

Снимки: Pixabay.com

Цвете или плодно дръвче в саксия – оригинален и красив подарък!

Вероятно много пъти сте се чудили какъв подарък да изберете по различни празнични поводи. Приближаващите коледни, новогодишни празници и имени дни ще са изпитание за креативността и въображението ни.

Предлагаме ви един винаги актуален и красив подарък – цвете в саксия! А защо трябва да има повод, за да зарадваме близките или пък себе си с красиво цвете.

Направете деня си по-усмихнат като си купите или изненадате Ваш близък с късче красота. При нас ще намерите разнообразие от интересни цветя. Ще ви предложим някои от тях.

ЦВЕТЯ В САКСИИ

Популярни видове цветя

Розата

Кралицата на цветята – предлагаме ви мини рози в саксия. Те са изключително красиви и нежни. Малки са и могат да се отглеждат като стайно растение. Ще изпълнят дома с аромат, а нежността и елегантността им са впечатляващи. 

Ароматният карамфил

Това е друго наше предложение, което заслужава Вашето внимание. Неговият нежен, но силен аромат ще ви впечатли. Цветовете му са ярки и много красиви. 

ЦВЕТЯ В САКСИИ

Хризантемите – есенни красавици

Мини хризантемите са чудесно стайно растение и ще ви радват с ярките си цветове. Морето от багри ще ви остави без думи. 

Хризантемите – паяк

Обръщаме им специално внимание. Те са много екзотични. Интересната им форма винаги привлича вниманието върху себе си. Така че подаръкът ви няма да остане незабелязан. 

ЦВЕТЯ В САКСИИ

Полезното алое

Освен красиво, то е и много полезно. Наричат го растението-чудо, заради много ползи, които има за организма. Освен това се отглежда лесно и е подходящо за начинаещи цветари. 

Оригиналната лилава куркума

Ако искате да бъдете запомнени, това е Вашият избор. Макар да носи името куркума всъщност това цвете не е ядливо. По правилно е да се нарича сиамско лале. То е много красиво и оригинално. Ще зарадва собственика си с изобилие от лилави цветове.

ЦВЕТЯ В САКСИИ

Плодно дръвче в саксия!

Точно така! Бъдете непредвидими и оригинални. Подарете плодно дръвче в саксия! То се отглежда лесно, не става много високо, вирее добре на терасата или в по-голям коридор, например. А плодовете му са сочни и сладки.

Декоративните овощни дръвчета се отглеждат в големи саксии (20-40 литра). Представляват голям интерес тъй като са с малки размери (тип бонзай) - за ябълка, круша, слива и череша около 1,50 -2 м (в 5-6 годишна възраст).

ЦВЕТЯ В САКСИИ

Плододават още в годината след засаждане. Плодовете са с нормална едрина и вкусови качества (като на стандартните овошки). Не се извършва почти никаква резитба.

Те са изключително красиви. Могат да се използват за озеленяване и декорация и да се отглеждат на балкони и веранди.

Често клиентите ни купуват декоративните овошки за украса на заведения, басейни и градини. Не изискват грижи, по-различни от обикновените овощни видове.

Разнообразието, което ще откриете при нас ще ви впечатли:

  • ябълки
  • круши
  • череши
  • сини сливи
  • цитруси
  • касис
  • малини и много други