Цветя в саксии

16.12.2021
2021-12-16 19:37:00

Снимки: Pixabay.com

Цвете или плодно дръвче в саксия – оригинален и красив подарък!

Вероятно много пъти сте се чудили какъв подарък да изберете по различни празнични поводи. Приближаващите коледни, новогодишни празници и имени дни ще са изпитание за креативността и въображението ни.

Предлагаме ви един винаги актуален и красив подарък – цвете в саксия! А защо трябва да има повод, за да зарадваме близките или пък себе си с красиво цвете.

Направете деня си по-усмихнат като си купите или изненадате Ваш близък с късче красота. При нас ще намерите разнообразие от интересни цветя. Ще ви предложим някои от тях.

Популярни видове цветя

Розата

Кралицата на цветята – предлагаме ви мини рози в саксия. Те са изключително красиви и нежни. Малки са и могат да се отглеждат като стайно растение. Ще изпълнят дома с аромат, а нежността и елегантността им са впечатляващи. 

Ароматният карамфил

Това е друго наше предложение, което заслужава Вашето внимание. Неговият нежен, но силен аромат ще ви впечатли. Цветовете му са ярки и много красиви. 

Хризантемите – есенни красавици

Мини хризантемите са чудесно стайно растение и ще ви радват с ярките си цветове. Морето от багри ще ви остави без думи. 

Хризантемите – паяк

Обръщаме им специално внимание. Те са много екзотични. Интересната им форма винаги привлича вниманието върху себе си. Така че подаръкът ви няма да остане незабелязан. 

Полезното алое

Освен красиво, то е и много полезно. Наричат го растението-чудо, заради много ползи, които има за организма. Освен това се отглежда лесно и е подходящо за начинаещи цветари. 

Оригиналната лилава куркума

Ако искате да бъдете запомнени, това е Вашият избор. Макар да носи името куркума всъщност това цвете не е ядливо. По правилно е да се нарича сиамско лале. То е много красиво и оригинално. Ще зарадва собственика си с изобилие от лилави цветове.

Плодно дръвче в саксия!

Точно така! Бъдете непредвидими и оригинални. Подарете плодно дръвче в саксия! То се отглежда лесно, не става много високо, вирее добре на терасата или в по-голям коридор, например. А плодовете му са сочни и сладки.

Декоративните овощни дръвчета се отглеждат в големи саксии (20-40 литра). Представляват голям интерес тъй като са с малки размери (тип бонзай) - за ябълка, круша, слива и череша около 1,50 -2 м (в 5-6 годишна възраст).

Плододават още в годината след засаждане. Плодовете са с нормална едрина и вкусови качества (като на стандартните овошки). Не се извършва почти никаква резитба.

Те са изключително красиви. Могат да се използват за озеленяване и декорация и да се отглеждат на балкони и веранди.

Често клиентите ни купуват декоративните овошки за украса на заведения, басейни и градини. Не изискват грижи, по-различни от обикновените овощни видове.

Разнообразието, което ще откриете при нас ще ви впечатли:

  • ябълки
  • круши
  • череши
  • сини сливи
  • цитруси
  • касис
  • малини и много други