СК АГРО ПЕРЛИТ 5Л PERLITE

Наличен |

Марка: Seklos |

Реф№: 0022725

Посочените в сайта цени и наличности на продукти се отнасят само за онлайн магазина и НЕ касаят агроаптеките ни!!!
Посочените цени са с включена отстъпка!

При тегло на пратката ДО 5 КГ, чиято стойност е НАД 200ЛВ - Безплатна доставка до офисите на Еконт

Описание

Предназначение: агроперлитът се прилага върху почвата или субстрата за засаждане на зеленчуци на открито или в оранжерия, цветя и други стайни растения, декоративни растения, ягодоплодни храсти и овощни дървета. Той подобрява структурата на тежки почви.
Перлитът е материал от вулканичен произход, който се разширява от топлина и става порест. Често срещан проблем с градинарството е поливането, което зависи от няколко неща: размера на растението, неговия вид и сезона. Гранулите от перлит пропускат въздух и влага към корените на растението. Благодарение на свойствата на перлита, водата, въздухът и хранителните вещества могат да се задържат толкова дълго, колкото растението има нужда от тях. Перлитът ускорява покълването на семената, насърчава образуването и растежа на корените, намалява увреждането при пресаждане, предпазва растенията от температурни колебания през целия ден, тъй като има ниска електрическа проводимост, няма хранителни вещества и не може да попълни почвата с тях, което го прави различен от другите биологични добавки.


Препоръки за употреба: Препоръчваме да се смесват 1:1 равни части за отглеждане на декоративни растения и цветя: Пригответе сместа, навлажнете субстрата и агроперлита и предпазете от изсъхване. Препоръчваме внасяне на 10-40% перлит в почвата за полски растения, оранжерии, в зависимост от крайния резултат. Използвайте 20-60% за растения в сандъчета и саксийни растения. За стайни растения използвайте като добавка (10-40% от обема) като се добавя към торфен субстрат или компостна почва, а за сукуленти до 50-70% от обема на почвата.

Среди за отглеждане, други среди за отглеждане: F.2.1.1.18. Порест перлит

Основни съставки: 100% порест перлит.

Състав: реакция (pHKCl) – 5,5-6,5, електропроводимост (EC mS/cm) – 0,2, фракция – 3 – 6 mm, физическа форма – насипно състояние, органичен въглерод (Corg) – 0,32%, сухо вещество – 99, 7%, влага – 0,30%.

Химичен състав: общ азот (N) – 0,98%, P2O5 – 0,02%, K2O – 0,08%.

Примеси: хром (Cr) < 70 mg/kg, кадмий (Km) < 1,5 mg/kg, шествалентен хром (Cr VI) < 2 mg/kg, живак (Hg) < 1 mg/kg, никел (Ni) – < 50 mg/kg, олово (Pb) – < 120 mg/kg, арсен (As) – < 40 mg/kg, мед (Cu) – < 200 mg/kg, цинк (Zn) – < 500 mg/kg, Escherichia coli и Enterococcaceae – не са открити.

Безопасност и съхранение: при употреба спазвайте общите хигиенни изисквания. Дръжте далеч от деца. В случай на физически промени, свойствата на хранителните вещества не се променят. При съхранение на сухо и защитено от пряка слънчева светлина срокът на годност е неограничен.

Тегло 0.5000
Доставка и плащане

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Всички продукти, избрани от нашия онлайн магазин, ще бъдат доставени до удобно за Вас място в кратки срокове.

Посочените в сайта цени на продукти се отнасят само за онлайн магазина и не касаят агроаптеките ни.

СРОК НА ДОСТАВКАТА

Заявки на нашата интернет страница, направени в събота след 11.00 часа и през цялата неделя, се изпълняват в понеделник сутринта.

Избраните продукти се доставят в рамките на 7 работни дни (не се отнася за поръчки на луковици)!

За малките населени места доставките може да отнемат повече от 7 работни дни, в зависимост от графика за посещение на спедиторската фирма за определеното населено място.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

„Аграра“ ООД използва услугите на куриерските фирми „Спиди“ и "Еконт."

Цените за доставка са: 

Спиди

- До офис - до 1 кг - 6 лв, до 5 кг- 8.00 лв (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

- До адрес- 6 лв (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

Еконт:  

- До офис- 4,50 лв до 5 кг, до 10 кг - 6 лв. (цената за доставка варира в зависимост от теглото и наложения платеж)

ПРИ ПОЛУЧЕНА И ОТКАЗАНА ПОРЪЧКА  ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ В ДВЕТЕ ПОСОКИ!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ДО 5 КГ И НА СТОЙНОСТ НАД 200 ЛВ.

Цена на доставката 6 лв с ДДС, до врата на клиента и наложен платеж до 50 лв. Цената е тази и ако изберете доставка до офис на ф.„Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло до 5 кг.

Цена на доставката 8 лв. с ДДС ако изберете доставка до офис на ф.“Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло

от 5 до 10 кг. Тези цени на доставка не са гарантирани от „Аграра“ ООД и са различни в случаите когато клиентът желае ф.„Спиди“ да достави пратката до посочен от него адрес или избере друга куриерска фирма.

ПОРЪЧКА НА ДОСТАВКАТА

След като направите Вашата поръчка в онлайн магазина, тя трябва да бъде потвърдена, което става на посочения в заявката e-mail и телефонен номер.

По-късно наш служител ще се свърже с Вас по телефон за конкретизиране на направената заявка. Ще уточните детайлите по изпращането и всички допълнителни въпроси, ако имате такива.

За търговци на едро предлагаме атрактивни и конкурентни цени.

За повече информация и оферта, моля, да се свържете с нас на някой от посочените телефони или по e-mail.

office@sortovisemena.bg

тел/факс:+359 52/ 747 141

тел.: 0988 931 011; 0896/37 75 53; 0890/ 18 19 18
тел: 052/ 615 976

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на поръчките в онлайн магазина могат да се извършат по следните начини:

1. Наложен платеж, в брой на служител на куриерската фирма.

2. Банков превод по проформа фактура, издадена от фирма „Аграра“ ООД

Банкова сметка:

BG04RZBB91551006581901

Райфайзен банк

AGRARA OOD

Ако Клиентът извършва банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за негова сметка.

Πpи нaчин нa плaщaнe c бaнĸoв пpeвoд нa тepитopиятa нa cтpaнaтa, заявката ce изпpaщa CЛEД ĸaтo cyмaтa нa пopъчĸaтa ce пoяви в бaнĸoвaтa cмeтĸa нa „Аграра“ ООД.

Сpoĸът зa дocтaвĸa oт 5 paбoтни дни зaпoчвa дa тeчe oт дaтaтa нa пocтъпвaнeтo нa cyмaтa нa пopъчĸaтa в нaшaтa бaнĸoвa cмeтĸa.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Направена поръчка може да бъде отказана преди нейното изпращане на телефони:

0988 931 011 или 052/ 747 141или

e-mail: office@sortovisemena.bg

Изпратете ни запитване: