Домати Рома

Сортът домати Рома е може би най-известният и любим в България сорт за консервиране. Причините са много. Доматите Рома са месести, не са воднисти, нямат много семки, сладки са и с невероятен аромат. Идеалният сорт за преработка. Плодовете са с крушовидна форма, с наситено червен цвят и достигат тегло до 60-80 грама. Още едно предимство е, че са невероятно издръжливи на транспортиране и съхранение.

домати Рома - 1 г

Реф№: 1254-1

0,80 лв.

Наличен

домати Рома - 100 г

Реф№: 1254-2

24,00 лв.

Наличен

домати Рома - 500 г кутия

Реф№: 1254-3

Regular Price: 120,00 лв.

Special Price 109,00 лв.

Наличен

Добави в количка

Безплатна доставка над 200 лв, при тегло до 5 кг.
При заявки над 30 лв - очаквайте нашите сезонни подаръци!

Описание

Сортът домати Рома е може би най-известният и любим в България сорт за консервиране.Той е доказан с годините и предпочитан за направата на сосове и консерви. Причините са много. Доматите Рома са месести, не са воднисти, нямат много семки, сладки са и с невероятен аромат. Идеалният сорт за преработка.

Плодовете са с крушовидна форма, с наситено червен цвят и достигат тегло до 60-80 грама. Още едно предимство е, че са невероятно издръжливи на транспортиране и съхранение. Сортът е високодобивен. Ще отгледате богата и вкусна реколта, ако се доверите на Рома!

Сортът е детерминантен и е предпочитан за средно късно и късно полско производство. Растенията са здрави, мощни с отворен хабитус. Височината им е 30-40 см. Засаждат се на открито на повдигната леха.

Съвет от агрономите на „Аграра ООД“: За по-добра реколта и по-устойчиви насаждения, използвайте: Водоразтворим тор за домати и пипер Planta, който е подходящ за подхранване на всички видове домати и пипер.

Полезни съвети как да произведете добър разсад за зеленчуци, може да прочетете в статията, която подготвиха нашите агрономи: Производство на зеленчукови разсади.

Доставка и плащане

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Всички продукти, избрани от нашия онлайн магазин, ще бъдат доставени до удобно за Вас място в кратки срокове.

Посочените в сайта цени на продукти се отнасят само за онлайн магазина и не касаят агроаптеките ни.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

„Аграра“ ООД използва услугите на куриерска фирма „Спиди“.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ДО 5 КГ И НА СТОЙНОСТ НАД 200 ЛВ.

Цена на доставката 6 лв с ДДС, до врата на клиента и наложен платеж до 50 лв. Цената е тази и ако изберете доставка до офис на ф.„Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло до 5 кг.

Цена на доставката 8 лв. с ДДС ако изберете доставка до офис на ф.“Спиди“ във всяко населено място на страната и пратката е с тегло

от 5 до 10 кг. Тези цени на доставка не са гарантирани от „Аграра“ ООД и са различни в случаите когато клиентът желае ф.„Спиди“ да достави пратката до посочен от него адрес или избере друга куриерска фирма.

СРОК НА ДОСТАВКАТА

Заявки на нашата интернет страница, направени в събота след 11.00 часа и през цялата неделя, се изпълняват в понеделник сутринта.

Избраните продукти се доставят в рамките на 2 работни дни.

За малките населени места доставките може да отнемат повече от 2 работни дни, в зависимост от графика за посещение на спедиторската фирма за определеното населено място.

ПОРЪЧКА НА ДОСТАВКАТА

След като направите Вашата поръчка в онлайн магазина, тя трябва да бъде потвърдена, което става на посочения в заявката e-mail.

По-късно наш служител ще се свърже с Вас по телефон за конкретизиране на направената заявка. Ще уточните детайлите по изпращането и всички допълнителни въпроси, ако имате такива.

„Аграра“ ООД приема заявки за семена на едро и дребно от понеделник до неделя (включително) във всички свои обекти и на телефоните, изписани по-долу:

за гр. Варна телефон:

0988 931 011 телефон:

052/ 747 141

За търговци на едро предлагаме атрактивни и конкурентни цени.

За повече информация и оферта, моля, да се свържете с нас на някой от посочените телефони или по e-mail.

office@sortovisemena.bg

тел/факс:+359 52/ 747 141

тел.: 0988 931 011

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на поръчките в онлайн магазина могат да се извършат по следните начини:

1. Наложен платеж, в брой на служител на куриерската фирма.

2. Банков превод по проформа фактура, издадена от фирма „Аграра“ ООД

Банкова сметка:

BG04RZBB91551006581901

Райфайзен банк

AGRARA OOD

Ако Клиентът извършва банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за негова сметка.

Πpи нaчин нa плaщaнe c бaнĸoв пpeвoд нa тepитopиятa нa cтpaнaтa, заявката ce изпpaщa CЛEД ĸaтo cyмaтa нa пopъчĸaтa ce пoяви в бaнĸoвaтa cмeтĸa нa „Аграра“ ООД.

Сpoĸът зa дocтaвĸa oт 5 paбoтни дни зaпoчвa дa тeчe oт дaтaтa нa пocтъпвaнeтo нa cyмaтa нa пopъчĸaтa в нaшaтa бaнĸoвa cмeтĸa.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Направена поръчка може да бъде отказана преди нейното изпращане на телефони:

0988 931 011 или 052/ 747 141или

e-mail: office@sortovisemena.bg

Изпратете ни запитване: