Впечатляваща реколта с Био Хийл

28.05.2020
2020-05-28 15:46:00

В работата си ние поддържаме тясна връзка с нашите клиенти. Те ни се доверят за съвети, относно отглежданите от тях култури. Нашите агрономи са до тях във всеки един етап от развитието на растенията и при всички проблеми, които срещнат по пътя.

ВПЕЧАТЛЯВАЩА РЕКОЛТА С БИО ХИЙЛЗатова и много се радваме на всеки техен успех. Искаме да споделим с Вас един такъв успех – на нашият клиент Ивелин Мешничаров от гр. Долна Оряховица, който отглежда зеленчуци в оранжерия от декар и половина. Тази година той има впечатляваща реколта от краставици и пипер. И то благодарение на препоръчания от нас Био Хийл.

Още през февруари ви показахме как добре се развиват неговите разсади, след добавянето на Био Хийл.

Семената на пипера са заложени на 16.01, а на краставиците на 27.02.

При засаждането им е добавен Био Хийл. Допълнително е пръскано с препарата Гроу куик.

Гроу Куик е органичен азотен течен тор. Поради вложените в него водорасли, хуматни киселини и хидролизиран биостимулант той осигурява предимства, като: по-високи добиви, по-здрава коренова система, по-добър растеж на растенията; по-голям размер на плодове с по-високо съдържание на захар, по-устойчиви на болести и вируси насаждения. Тези плюсове се дължат на съдържащите в него хуматни киселини, морски водорасли Ascophyllum Nodosum и хидролизиран биостимулант.

А снимките, които ни изпрати нашият клиент, сами говорят за резултата!

ВПЕЧАТЛЯВАЩА РЕКОЛТА С БИО ХИЙЛВПЕЧАТЛЯВАЩА РЕКОЛТА С БИО ХИЙЛ